marți, 12 octombrie 2010

PTRUPTRUCEA


Bloggare, trebuie sa ne exprimam corect pe romaneste. Asa-i? Io de un an de cand ma invart cu ochii prin blogosfera pot sa ma laud ca am invatat ceva gramatica, da' nu am comentat si nu mi-am facut blog pana acuma, ca sa nu ma fac de ras. Da' acuma am prins coraj. Mi-am tras si-un nicneim ca sa ma tii minte. Unul neaos, romanesc, nu ciumecarii de-alea englezite. Da' mai apoi mi-a fost teama ca n-o sa stii sa-l pronunti. D-aia m-am tot sucit, si m-am tot invartit da' pana la urma m-am hotarat: o sa te invat cum sa faci ca sa-mi pronunti numele corect in romaneste.

Incepem? Hai sa-ncepem!
Io zic sa nu carecumva sa crezi ca vocabularul limbii romane acopera chiar toate consoanele! Io asa zic. Ca dovada, consoana "ptru",  desi sta pe buzele oricarui taran roman, a ramas pe dinafara si nu a intrat in vocabular. Nu stiu daca n-a mai avut loc acolo sau daca era considerata mult prea primitiva, dar ca sa vezi dracie, daca n-am avut grafemul ei, a trebuit sa o scriu cu trei consoane si-o vocala de-a iesit aproape fonem.

Ei si-acu stai sa vezi de unde vine! Io sunt convins ca tot romanul are rubedenii pe la tara. Nu-i nicio rusine daca si tu care ma citesti, daca ma citesti, ai unchi, matusi, veri sau bunici pe-acolo... Si poate ca macar o singura data in viata ta te-ai suit intr-o caruta. Te-ai suit? Si daca intre timp n-ai citit prea multe romane de dragoste sau politiste - totuna! - iti mai amintesti probabil cum il face taranul pe cal din vorbe:

- "Ptruuuuu...!" isi indeamna taranul calul, smucind usor de hatz. (aha, te-ai prins!)
- "Hais!" striga carutasul, si dobitocul o ia la stanga.
- "Cea!" mai striga el, si calul o ia la dreapta.

Ei bine bloggare, afla ca eu sunt orientat politic catre dreapta. Si pentru ca sunt de dreapta am simtit nevoia sa indemn pe oricine de doua ori la rand, ca sa se orienteze catre dreapta si sa lase dracului stanga, ca de la stanga am venit cu burta goala si cu dureri de cap.
Uite-asa:
"Ptruuu-Ptruuu-Ceaaa!." 
Haide, zii si tu cu mine ca nu e greu:
"Ptruuu-Ptruuu-Ceaaa!" 
Si-nc-odata iar asaaaa: 
"Ptruuu-Ptruuu-Ceaaa!" 
Hooo-op si-asa, si-asaaa!


Sau esti de stanga!? Daca esti de stanga, ia Ciuleandra la bataie! Sau mai bine lasa, ca striga altii, nu te mai amari. Ai tai or sa strige de trei ori "Ptru-Ptru-Hais!" si-nco-data "Tzuruc!". Striga si tu cu ei, daca te face sa te simti bine, dar sa stii ca io nu raspund la numele asta. Mie imi place mai mult Ptruptrucea. Desi sincer sa fiu, trebuie sa recunosc ca oricine ia in mana haturile Basebocudreei (asta cu Baseudreea am invatat-o de la andreiradu primul meu comentator, da' am mai inflorit-o si io) incepe sa strige "Hais!-Cea!" - "Hais!-Cea!" -"Hais!"-"Cea!" de nu mai stie bietul om - ca dobitoc nu pot sa-i spun - incotro s-o apuce. Si asta de parca aia cu haturile ar sti. Stupizi, da' multi!

Daca inca te mai chinui sa-ti iasa consoana in timp ce citesti chesti-asta, adu-ti aminte cum fornaie calul! Arunca aerul cu putere printre buze si-o sa le auzi cum flutura. E mai simplu! Vocalizeaza! Ptruptruceste!  Le auzi cum flutura? Ei, daca auzi cum flutura atunci trebuie sa auzi si cum mi se falfaie mie de politica romaneasca.


Iaca-ta ca te-am mai invatat ceva!
Te salut bloggare!

Ya-hooooooooooooooooo....... !!!
Asta a fost si pentru Goagal. Ai vazut ba Goagale cum se striga pe la noi?

Ptruptrucea!

Pentru Goagal: 
Sa tii ca am luat cu imprumut poze de la : www.bestpicturegallery.com 
Daca e vreo problema, i le dau inapoi.

33 de comentarii:

  1. Pentru andreiradu, singurul meu comentator:

    Sunt revolutionar! Da! Da' inafara de tine nu ma baga nimeni in seama! Da' e bine si-asa ca doamnele alea cu bloguri toate te place. (e sub cinzeci!:))
    Da si alea peste cinzeci te place(si astea e tot sub cinzeci).
    :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    esti ptruptrucit de tot!
    Parol!

    Uite cum m-ai molipsit.... imi tot ptrrruu truie duduie consoanele tale toate amestecate cu ceva vocale prin tzuguiul meu turtit de atatea gogalit!
    Dar (din dar se face rai, nu?) uite ca am mai invatat azi ceva! Habar nu aveam de cum si in ce fel foloseste taranul roman limba romana (acum de o fi rromana,nici ca mai conteaza)!

    Stai linisit, comentatorii vor tabari pe tine, cand nici nu te vei astepta... ca la deschiderea unui mol(ar) sau unui care fure (mai bine)!
    Vei fi iubit si adulat pana cand vei fi deranjat pe cineva.
    :)
    Asa ca invata din "mers" si nu-ti dori ceva, ca s-ar putea sa ti se implineasca.
    p.s. imi place postarea ta!
    Sa-ti spun "felicitari"?
    Imi vei spune probabil ca de astfel de politeturi au parte ma(garii);
    Iti spun simplu: imi place
    Spor la ptruptrucit subiecte de stanga cu tenta de dreapta si, de ce nu, viceversa!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. bună seara!:)..te grăbeşti să tragi concluzii..dacă nu-ţi postează şi alţii comentarii asta nu înseamnă că nu te bagă în seamă...mulţi se mulţumesc să fie doar cititori muţi ai unui blog...şi eu am multe bloguri ce le citesc ori de câte ori apare ceva,dar nu comentez,sau o fac f.rar...îmi place că într-o perioadă în care se pare ca mai toată lumea fraternizează cu vremea,dând în melancolie ,tu vii cu un blog inedit,cu imagini ale extratereştrilor,şi cu multă dragoste de viaţă,de comunicare..deja blogosfera începe să fiarbă(apropo de,"blogosferă te halesc!:))).. e frumos primul tău pas pe aici,deşi intuiţia îmi spune că nu ai fi chiar la prima încercare de blog:)..
    oricum ar fi însă, eu te felicit, şi îţi doresc mult succes în noua ta viaţă virtuală!:)....

    RăspundețiȘtergere
  4. :))))))))
    Vă mulţumesc pentru explicaţie!
    (da' pe bune că nu-mi iese pronunţia! O trebui să iau lecţii de dicţie sau de mânat atelaju'?)
    :)))
    Cred că a meritat să mă fac că nu pricep cum vă numiţi.
    Păi, dacă dintr-o simplă întrebare s-a născut postarea aceasta amuzantă şi plină de informaţii interesante, atunci o să-mi permit neobrăzarea să mai întreb şi altele, după cum mi-o veni la îndemână. Sau nu...?

    Respectele mele,

    RăspundețiȘtergere
  5. @ andreiradu,

    Multumesc pentru incurajare. Esti un gentleman.:) Era de asteptat... :)
    Cu subiectele politice nu ma incurc pentru ca nu ma descurc.:) Romanii, stiu ei bine cum sa-si dea cu stangu'n dreptu'.
    Da' daca ma descurc? Uite ca nu mi-am pus problema.

    @Ryana,
    Doamna Ryana, ce sa zic!?.... Sunteti o doamna. Cultivata. Mi s-a parut mie, sau sunteti cam suparata pe viata interioara? :)

    Primesc felicitarile si va felicit si io pentru blogul cel frumos.
    N-am mai avut experiente cu bloguri caci m-am impiedicat de la primu', adica de la asta. Am avut aventuri cu setarile pe Goagal , apoi daca chiar nu credeti, uitati-va va rog in ce hal arata primul articol! Invat din mers.

    La dvs. totul este frumos si ordonat. Na, ca mi-am adus aminte: cum faceti sa aveti pe bara din dreapta imagine cu text animat la interior? Tre'sa fie o smecherie acolo, nu se poate!:)

    Happy&Story,
    Doamna sau domnisoara?
    Sa zicem doamna!?

    Sunteti tare draguta! Cum sa nu va iasa doamna pronuntia? Unui negru sau unei negrese le-ar iesi firesc pentru ca ei au buzele mai mari. E asa ca un oftat de negru... :)) Va sugerez sa puneti un "t" mic inainte si va fi ceva de genul: "tPtruuu.."
    Daca n-o sa puteti si n-o sa puteti, dvs. puteti sa-mi spuneti: "Ptiudrace!" ca nu ma supar.

    Sa stiti ca desi io cred in extraterestrii, pentru ca religia imi permite, daca Al de Sus e si El de acord, poate-mi mai iese fo' postare sa va placa. Cu ce ati vrea sa fie doamna Happy?

    RăspundețiȘtergere
  6. Aoleooo, doamna Happy am uitat sa va pun arondu'nainte. (@)
    Va rog sa ma iertati!

    La revedere si noapte buna tuturor! M-am bucurat ca m-ati vizitat!

    RăspundețiȘtergere
  7. :)))..uite ,m-ai făcut să uit cât sunt eu de supărată pe viaţă,dar mai ales pe mine..şi înainte de toate,îmi cer scuze că vb.la persoana întîi,dar,eu fiind ceva mai "tânără"decât tine,adicălea"născută mai devreme,decât domnia ta..(deşi postarea asta ce mă duce cu gândul la filmele cu cowboy,ce au şi astea spre consolarea mea o vârstă muuuuuult mai mare decât a mea:))))),cred că nu te supără apelativul....aşa!..acum e bun şi "goagălul"asta la ceva,ţine locul hârtiei de scris adică suportă orice duh în exprimare..revenind la ce m-ai întrebat,cu bara din dreapta,e simplu:copiează-l într-un gadget,şi în locul versurilor mele,scrii ceea ce doreşti tu..hai că eşti băiat cu carte chiar dacă vrei tu să dai altă impresie:)...

    RăspundețiȘtergere
  8. ..şi ca o adnotare...îmi place când spui că eşti revoluţionar..sunt convinsă că vei sti cum să pui la punct persoanele ce vorba lui Andrei Radu,se vor simţi deranjate de prezenţa ta şi te vor ataca..toţi am trăit mai mult sau mai puţin experienţa de a ne procopsi cu o "coadă"de genul asta..unii ripostează,alţii ignoră.şi unii se retrag....depinde de tine ce vei alege:)...

    RăspundețiȘtergere
  9. :)
    Ziceţi "doamna", deşi am impresia că formalizaţi prea mult, totuşi.
    Însă, dacă aşa doriţi, atunci vom continua să folosim aceste formule de adresare.

    Mulţumesc. Oi fi eu drăguţă, dar pronunţia mi se pare imposibilă.
    Să fie din pricină că nu-s îndeajuns de neagră? Adică, ar fi o condiţie necesară ca să "ptruptrupăi" convenabil?
    Iată o perspectivă destul de tristă, fiindcă sunt mulţumită de culoarea actuală a pielii din dotare şi mi-ar plăcea să rămână cum este.

    Legat de propunerea dvs. cu "Ptiudrace!", am răspuns deja pe blogul meu. Pentru conformitate, reiau secvenţa, cu mici modificări.
    "Ptiudrace!"-spuneţi??!!
    În acest caz, mai corect ar fi să vă numesc: "ÎncăUnul??!", pronunţat cu intonaţia aferentă.
    Ştiţi, ar fi spontan, fiindcă e de notorietate faptul că am o "relaţie" mai puţin fericită cu cei care poartă în componenţa numelui grupul de litere "rac", "race" sau "raci". Prin urmare, dacă-mi permiteţi, cred c-am să rămân pentru moment la "Ptiu", urmând să adaug sau să elimin oarece, în funcţie de conjunctură sau motivaţie.

    "Sa stiti ca desi io cred in extraterestrii, pentru ca religia imi permite, daca Al de Sus e si El de acord, poate-mi mai iese fo' postare sa va placa. Cu ce ati vrea sa fie doamna Happy?"

    Sunteţi prea amabil, domnule "Ptiu", dar vă rog să scrieţi despre orice doriţi, fiindcă am certitudinea că o veţi face absolut încântător.
    Mulţumesc.

    O zi minunată vă doresc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Erată: "am impresia că formalizaţi" trebuie citit: "am impresia că VĂ formalizaţi"
    (Scuze!)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sarut'manushitele doamnelor, :)
    Aici o includ si pe politia de karma care nu stiu daca e femeie sau barbat.

    @doamna Ryana,
    Io am sa bag sama la cuvintele dvs. Si la sfaturi.
    Da' de ce doamna sunteti suparata pe viata? Viata de aici de pe net nu e buna? E buna. Aicea totu' e posibil. Oameni rai sunt peste tot. Daca ii bagati in seama va suparati. Tre' flituiti sau evitati. Io asa o sa fac.

    RăspundețiȘtergere
  12. @politio karmica,:)
    Imi pare rau ca nu pot sa-ti spun "doamna"! :(
    Esti prea gentila! Mult prea gentila. M-am straduit si io!:)

    @doamna Happy,
    "Ptiu", e bine. E chiar foarte bine.
    Cam asta suntem cu totii pana pe coada... :)

    Sunteti o doamna. Desavarsita(ca si doamna Ryana). Si pe deasupra si frumos colorata, - am vazut pe bara de la "Trend"-. De ce va zice asa?:)
    Multumesc. O sa scriu chestii. Oricare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. :)
    De acord cu dvs.
    "Ptiu" suntem toţi, măcar odată în viaţă. Eu am fost de mai multe ori şi m-au numit aşa de timpuriu. De pe vremea când mergeam la bunica (iar asta se petrecea cel puţin odată pe an, in perioada vacanţei de vară). Atunci, toate bătrânele din sat se perindau să mă vadă şi mi se adresau cu acelaşi nickname: "Ptiu". După care adăugau şi "ce mare ai crescut!"
    Sunt convinsă că felul in care pronunţau aceste venerabile doamne lăsa de dorit. Fiindcă după un şir de câteva astfel de adresări arătam ca si cum m-aş fi spălat pe faţă şi aş fi uitat să mă şterg.
    :))))))))

    În privinţa culorii, Andrei e cel mai în măsură să vă explice. Oricum, nu-s neagră! Că dacă eram, atunci ptruptruceam fără dificultăţi.
    Să spunem că sunt albă dar bat spre albastru. Din cauza crizei, probabil.

    Aştept cu nerăbdare chestiile de care vorbeaţi. (Şi momentul in care o să renunţăm la apretul din conversaţii.)
    :)))))
    La bună vedere!

    RăspundețiȘtergere
  15. :))))))))))))))..am început să mă bâlbâi în gând,după ce răspunsul tău m-a făcut să râd,cum o fac doar la filme de comedie,şi asta gandindu-mă ce apelativ să folosesc...ca îmi fâlfâie un steag extraterestru prin zonă,şi cred că te voi boteza..ET,,nu ete:))))..ci extraterestrul.. bine?..că,"ptr.ptrrrrrr..."mă ameţeşte..deşi yo traduc;"pentru cea,pentru ce"..desigur doar tu ştii de ce,şi ptr.cine:)..acum ,sa-ţi răspund..viaţa e la fel şi pe net şi life..şi oamenii cu nimic mai deosebiţi..ai să realizezi asta şi singur,în timp...acum,observ ce oameni "dezinteresaţi" ne adunarăm în dreapta acestei "ferestre":)))..unii s-ar putea chiar să şi creadă acest lucru(citind titlul) şi să ne eticheteze cumva..asta dacă desigur vei avea vizite din partea celor lipsiţi de simţul umorului:)...

    RăspundețiȘtergere
  16. :)
    Ptrrrptrucea ai scapat ca prin urechea acuului.
    Am intrat pe profilul politistei, vazand-o atat de incantata de prestatia ta...
    ai scapat de biciuire!
    sau...
    se alatura un maso, unei sado???
    :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna dimineata doamnelor si domnule!
    Maine e totdeauna o alta zi, da' nu seamana deloc cu cea de azi. Azi e mai buna. Nu stau mult ca e tarziu sau prea devreme, nu stiu cum sa zic mai bine.

    @Doamna Happy,
    nu va mai formalizati va rog! Desi "domnule Ptiu" mi se pare un supranick de nota zece, nu merit totusi de la dvs. sa-mi ziceti domn. Io sunt Ptruptrucea. Domn este Dumnezeu.
    Istoria cu bunica este un bun inceput de roman. Romane nu scrieti? Talent literar aveti, istorii de povestit aveti, limbaj evoluat aveti, sensibilitate aveti.... Ce mai asteptati?

    Apret de conversatii ziceati? Sunt incantat... :) Pai bine mai Happy, cum sa nu renunt io la el!?
    I am Happy!
    Like you!

    RăspundețiȘtergere
  18. @Doamna Ryana,

    Macar de pentru dublul "ptru" din numele mieu si paraca un "Etete"...
    Na, parca ar suna mai bine!
    Doamna sunteti haioasa si simpatica si imi place tare mult conversatia cu dumneavoastra. Oamenii rai se pot transforma in oameni buni dupa ce mananca. Sau dupa alte necesitati satisfacute. Tre'i sa-i prinzi doar in momentul lor fericit, nu inainte.:) Io asa cred. Pe net toti poa' sa dea cu paru' dar nu te omoara nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  19. @andreiradu,

    Io nu stiu cine-i maso, ca io unul nu sunt dar in poza politiei k. se intampla ceva rau, da' natural: o femeie mare si grasa bate la popou una mica si slaba. Daca ar fi fost invers, atunci aia grasa ar fi fost maso.
    Io asociez politia cu femeia grasa si batausa nu cu victima ei.

    Nu mai stiu sa scriu chestii vesele.
    Mi-e somn,
    Noapte buna andreiradu!
    Noapte buna Happy!
    Noapte buna doamna Ryana!

    RăspundețiȘtergere
  20. Bună dimineaţa.
    :)
    Domnule Ptiu, pentru mine, cel puţin până la proba contrarie, sunteţi un domn.
    Nu "Domnul", e foarte adevărat, dar nimic nu mă împiedică să vă consider măcar un domn al fonemelor foarte greu de pronunţat. Personal, am mari îndoieli că ar fi singurul atribut "domnesc" de care dispuneţi, dar cum pe restul pare că vi le recuzaţi singur, fără pic de indulgenţă... mă prefac că vă cred pe cuvânt.
    :)))
    Mulţumesc pentru aprecieri şi pentru îndemn.
    Pe principiul "ori-ori", cred că într-un final mă voi apuca serios de scris. Adică, decât să cedez nervos din cauza insistenţelor - amicale, ce-i drept, ale cunoştinţelor, mai bine cedaţi domniile voastre citind elucubraţiile mele pseudoliterare. Altfel spus: "oameni buni, voi aţi vrut-o!"
    Vorbind serios acum, prea multă lume crede că pot, deşi eu sunt lipsită de această îndrăzneală, ca să nu spun"tupeu". Însă, când doi oameni îţi spun că eşti beat...
    :)
    Mi-a făcut plăcere. Mai dialogăm, sper.

    O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ptruptrucila, am trecut sa te salut!

    Un ardelean e oprit de un politist, care ii spune:
    - Dati-mi numele si prenumele.
    - Ai înnebunit? Si pe urma cum ma mai numesc?

    O seara faina, ptruptrucila!

    RăspundețiȘtergere
  22. Tinere,esti tare.Dupa felul cum scrii si legat de cea ce scrii,presupun ca esti un tinar mintos din generatia pepsi cola,care se gindeste intens sa dea lectii colapsatilor indiferent de virsta.
    Insa in spatele a cea ce scrii,se simte batrinul intelept care ia la bascau tot ce misca,fiindca de fapt asta e totul,o mare gluma.
    Am un prieten care seamana cu un biocomputer si care seamana cu tine:)),insa exprimarea asta e abisala si impersonala,acum si aici nu se refera la timp si spatiu,ci la scenarist si regizor,insa biocomputerul nu prea intelege fara softul potrivit.Iar opusul eului nu este nimeni,mai degraba non eul,care delaltfel nu existat pentru ca TOTUL are o identitate,fie ea si de moment.Cu ptru,ptru si cea sunt de acord,numai ca carutasul tre sa fie foarte beat ca sa zica ptru de 2 ori,asa ca exprimarea corecta ar fii ptrucea,care se leaga foarte bine cu petre,adica piatra.

    RăspundețiȘtergere
  23. :)
    Adi, mai tine si de exercitiul dictiei!
    E o forma buna de a "eleva" limba, organul care te ajuta nu numai in masticatie, cel care-ti confera placeri gustative, dar si cel care te ajuta in articularea sunetelor!

    Stii, m-a "inervat" afirmatia ta: "presupun ca esti un tanar", asocierea cu prietenul tau...
    De cand profundul Adi, se lasa prada presupunerilor si asocierilor de suprafata?!
    Cu cat credem ca am reusit sa cunostem pe cineva (penru ca ne-a prezentat o imagine), cu atat timpul (cel inexistent in opinia unora), dovedeste taman contrariul!
    :)
    "ca ca rtusul" o fi fost beat?!
    :)
    O zi faina, Adi!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma bucur ca te am "inervat",si ma bucur si mai mult ca te-am dezamagit generindu-ti un conflict de imagine si de interpretare.Asta ma face sa ma simt.....liber.Dar lasa- pe petre sa ne spuna cit de tinar e,sau macar cit de tinar se simte.

    RăspundețiȘtergere
  25. Cit despre chestia cu o zi faina,ma inchin.
    Dar tot cred ca am sa schimb a ta coroana,intr o ramura de spini.

    RăspundețiȘtergere
  26. :)
    Bun gasit, tuturor!
    Ptruptrucea, iti duc lipsa.
    :)

    Adi, prieten bun, "a inerva" nu e tot una cu a "enerva"!
    Nu stiu unde ai vazut dezamagire, eu am aratat exaltare, tomcai ca m-ai inervat! :)
    Avand in vedere ca intr-un alt context ceea ce ti-am scris eu, mi-ai scris tu!
    :)
    ... cu alte cuvinte, bineinteles!

    In care din unitatile lexicale ai vazut "conflictul", pentru ca eu evocam situatia in care Adi, cel profund, emana ideea conform careia presupunerea nu face decat rau si este o dovada de superficialitate (nu mai stiu unde este comentariul, dar daca-l voi gasi, il voi cita)!

    Libertatea ta este dependenta de perceptia celorlalti?
    In fine... nu schimba coroana, cu ramura de spini, pentru a nu ma simtit obligat sa nu mai spun ce gandesc.

    Nici ca ma intereseaza daca ptrptrucila e batran, tanar, chel, sau cu pleata-n vant, atata timp cat are un simt al umorului atat de mare si atat de rafinat.
    Ba mai mult de-atat, nu se erijeaza intr-un invatator, invaluindu-se de o aura intelectualospiritualista, desi invataminte poti trage cu duiumul!
    Paradoxal, nu?!

    Cu aceiasi prietenie, tzuguiatul!

    RăspundețiȘtergere
  27. Sincer,nici pe mine nu ma intereseaza cum arata Petre,si mai presus de orice nu ma lua niciodata in serios,pentru ca cea ce scriu reflecta o stare de moment bazat pe intuitie si o oarecare forma de poezie(poetos in greaca inseamn creator)nu o fateta a mea clara si stabila in timp.Petre si a construit pe vremuri adunare si turma in jurul lui bazat pe o remarca aruncata in treacat de Isus,fara sa banuiasca ca invatatorul se referea de fapt la ideea de stabilitate si expansiune in timp,nu la cladirea la propriu a unui templu , a unei biserici.Din asta au rezultat 2000 de ani de intuneric,de fanatism religios, de ignoranta si de opresiunea oricarui tip de deschidere mentala si spirituala.Petre nu stia atunci,el care dezaproba mai presus de orice cea ce tine de bogatie si bogati,insa stie acum si construieste altceva ,cu rabdare si intelepciune.

    RăspundețiȘtergere
  28. Dragilor, cu plete sau fără, tânăr sau mai puţin tânăr, de stânga sau de dreapta... sunt chestiuni care se dovedesc neimportante în acest moment.
    După mintea mea, întrebarea corectă e: "to be or not to be?"
    Că văd că a abandonat "cauza".
    :))))))

    RăspundețiȘtergere
  29. :)):))
    Exact asta era si problema mea.Nu stiam cum sa te strig, fara tasta Enter.
    E din tasta " dau bice", aha, apoi cu tasta "urlet la max"..ptruuuuuu.. e cu Petru parca..
    hai Replay, nu mi-a iesit din prima !

    RăspundețiȘtergere
  30. @Brandusa,
    Domnisoara Brandusa, :)

    Hai ca-i simplu! Ai vazut cum fac baieteii care imping cate o masinuta pa covor. Ptruuuuuuuuuuuuuuuu... Tiiiiiit! - Tiiiit! Ei bine, e cam tot asa, dacat ca nu tre'sa claxonati!

    RăspundețiȘtergere
  31. Gata? Ati ras?
    Hai acuma amandoi:

    Ptruuuuuuuuuuu-ptruuuuuuuuuuuuuu-cea!

    Daca nu v-a iesit, dati va rog latino cea!cea!cea!-ul d-oparte, ca-i usor si oricum o avem in sange si sa ne concentram pe vocabula PTRU.

    Hai ca tzaranii!
    -Ptruuuuuuuuuuu... Hoooo!

    Pardon, sunteti o domnisoara tare finuta. Puteti sa ziceti "Brrrrrr... ce frig e!"? Hai ca puteti! Ei, daca puteti schimbati-l pa sest pe "B" in "P" si hai sa-ncercam asa!

    -Prrrrrrrrrrrrrr... Ce fig e!
    Suna ca dracu, stiu, da ne-apropiem!

    Va sarut mainile si va doresc noapte buna! Sau buna dimineata! Cum va place, vorba lu Sexpir.

    RăspundețiȘtergere

rosteste