marți, 19 octombrie 2010

CUCU LU PAVEL

O MURIT, LE PAUVRE!
SI CAT DE FRUMOS RADEA...
 
SI-A MURIT SI DUMITRU

 'MNIEZAU SA-I HODINEASCA P-AMANDOI!

12 comentarii:

  1. :)
    cum zici tu, ptruptrucila, 'mnizau sa-i odihneasca.
    Dar... cine is? sau mai bine cine fura?!
    Cine-i Dumitru?
    Si daca aflam cine-i Dumitru, aflam si al cui cuc a murit!
    :0
    aleluia sau... amin!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ andreiradu,

    Postarea e un raspuns la o intrebare de-a bloggaritei Happy, daca cucii rad. Pa un anonim l-a intrebat, nu pa mine, da' nu i-a raspuns. Am vrut sa-i raspund io, da' a-nchis blogu.:(
    I-am dat de stire ca cucu' lu' Pavel radea, da din pacate o dat coltzu'. Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, ca asa am invatat de la stirile de la ora cinci, atunci i-am dat doua stiri proaste. Nu'sh'cine o fo' cucu lu' Pavel si nici Dumitru, da' parca de violatorii de babe de la PROTV a auzit cineva inainte!? Nimeni. Niciodata. Nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    esti un monument de umor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Seara bună, boieri dumneavoastră! :)

    Mă bucur că azi uzitaţi un limbaj oareşcum mai ţesălat, deoarece zilele trecute, vă spui pe cuvântu' meu!, nici nu am îndrăznit să mă vâr şi io vro-lecuţă-n vorbă pi icişa!

    Fiindcă io mi-s, oh, oh, o pudică şi-o sfioasă, oh, şi cu naturelu' simţitor. Aşa că, de felul meu, mă îndeletnicesc mai degrabă cu poezelili şi cu cânticelili ăle aşaaaa, romaaaaantice şi dătătoare de fiori ezistenţiali pisti toooot locu', decât cu vorbe dintr-ălea di mi să-nroşeşte şi părdalnicu' di monitor di la pisiu, oh, oh şi vaaaai mie, vaaaaai!

    Că mi-i teamă, boieri dumneavostră, mai ales că m-oi apuca şi io să lepăd în vreo ziulică nişte vorbi de-acelea de le schimbaţi dumneavoastră-ntre dumneavoastră, aşaaaa, fără nicio urmă de roşeţuri în obraji şi n-o să săriţi atuncea să-mi reperaţi onoarea, sunt sigură!:(

    Blogăriţa Happy cred că a rămas otânjită-n aripă de când i-am zis io un banc, mai zilele trecute, cu un pârdalnic de cuc care s-apucă să se hlizească taman când nu trebe. De-aia numa' la el se gândeşte şi despre el tot şuguieşte...

    Io vă las acuşica, boieri dumneavoastră, că văz că s-a pus lumea să chirăie pi la portiţa de la maidanu' meu...nuş de ce, mă duc să mă dumiresc...

    RăspundețiȘtergere
  5. @doamna Alessia,

    Mi-i ruşini di naturelu dvs. preasâmţitor şî n-oi mai scoati vorbi proasti, da iaca poznă că aşe zişi şi la blogu' mieu, că tot rostu pân'la urmă îi cam prost. Io dau să vorovesc cu rost, da părdalnicu' di Goagăl nu ma lasă şî iasă tot şi-o vre Bunu'Mniezău.

    Io tari mă bucur că m-aţi vizitat in bojdeuca me şî vă promit doamnă Alessia că din scoabă şie mi-s, o să mă mai indirăptez olecuţă. (Aiasta am invaţat-o la dvs. pi blog).

    Sî ghiont, cucu?
    Da mii, un ghiont când îmi daţi? Vierdi, să ne-nţăliejem!

    Sî după şie-mi primiesc pârdalnicu şiela di ghiont, pot sâ vă zâc Alessia? Ai?... şe zişi?

    RăspundețiȘtergere
  6. @domnisoara Maria,

    Nu va cunosc, da incep sa va iubesc. Nici nu stiti cat de tare mi-a placut. :)
    Multumesc mult! Cat pot de mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. :)
    wow... ce de limba soldoveneasca pa aici!
    E un club cu circuit inchis?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Iertăciune, Andreiule!
    Ne-am prostit şi noi un pic (cam mult):((
    Dar GATA! Asta a fost tot! :)
    Deja mie mi s-a cocârjat de tot neuronu' din pricina asta! Gata! Revenim la limbajul lumii civilizate. Cât s-o putea! :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. pai ce?
    limba moldoveneasca nu e "limba" civilizata?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mulţumesc de răspuns şi regret tenta vulgară imprimată acelei glume (mă refer la comentariul de la postarea mea). A fost o greşeală pentru care-mi cer scuze. Sper să le acceptaţi.
    Mă retrag.

    Cu bine,

    RăspundețiȘtergere
  11. Happy!
    Tot ce scrii e frumos! Sa nu pleci!

    RăspundețiȘtergere

rosteste